„Şi eu sunt Alexandra”. 43 de copii din Capitală, daţi dispăruţi în 2019, sunt de negăsit

Peste 230 de minori au fost daţi dispăruţi în acest an, în Bucureşti, iar 43 dintre aceştia încă nu au fost găsiţi, precizează Poliţia Capitalei, într-un răspuns pentru MEDIAFAX. Poliţia încă încearcă să identifice şi 24 de copii dispăruţi de anul trecut.

2557 afișări
Imaginea articolului „Şi eu sunt Alexandra”. 43 de copii din Capitală, daţi dispăruţi în 2019, sunt de negăsit

„Şi eu sunt Alexandra”. 43 de copii din Capitală, daţi dispăruţi în 2019, sunt de negăsit

În primele 6 luni ale anului 2019, au fost înregistrate 236 cazuri de plecări/dispariţii de minori, 43 de cazuri încă fiind în lucru, informează reprezentanţii Poliţiei Capitalei, într-un răspuns pentru MEDIAFAX.

„Precizăm faptul că aproximativ 95% dintre aceste sesizări reprezintă plecări voluntare şi repetate ale minorilor internaţi în centre de plasament”, se mai arată în sursa citată.

Totodată, la finalul anului trecut, cifrele arătau că 24 de copii daţi dispăruţi nu au fost găsiţi. În total, în anul 2018, în Bucureşti, au fost înregistrate 519 cazuri de dispariţii. Pagina de dipariţii a Poliţiei Române poate fi consultată AICI, însă pe ea nu se regăsesc toţi copiii

 

Taguri:
poliţie,
minori,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici