Sibiu. Adolescent de 14 ani, prins beat la volan, după ce a dărâmat un stâlp

Un adolescent de 14 ani a fost prins beat la volan, după ce a dărâmat un stâlp, în zorii zilei, pe o şosea din judeţul Sibiu.

507 afișări
Imaginea articolului Sibiu. Adolescent de 14 ani, prins beat la volan, după ce a dărâmat un stâlp

Sibiu. Adolescent de 14 ani, prins beat la volan, după ce a dărâmat un stâlp

Sesizarea pentru poliţiştii din Agnita a venit joi dimineaţă, când au fost trimişi pe DC 28, în localitatea Netuş, unde un autoturism a intrat într-un stâlp de susţinere a reţelei de energie electrică.

„La faţa locului poliţiştii rutieri au constatat faptul că evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale. Totodată, a fost identificată persoana care a condus autoturismul, fiind vorba despre un minor în vârstă de 14 ani, domiciliat în Netuş. Minorul a condus autoturismul pe DC 28, dinspre localitatea Noiştat, iar în localitatea Netuş a pierdut controlul asupra maşinii, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un stâlp de susţinere a reţelei de energie electrică, care a căzut peste acoperişul unui imobil”, informează IPJ Sibiu.

Copilul a fost testat de către poliţişti rutieri au aparatul etilotest, rezultatul indicând valoarea de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, adaugă sursa citată.

Poliţiştii rutieri au deschis un dosar de cercetare penală pentru conducere fără permis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici