Sibiu. Amendă de 20.000 lei şi două avertismente în cazul celor 23 de copii ajunşi în spital

Pensiunea din Agnita, judeţul Sibiu, unde sunt cazaţi cei 23 de copii care au ajuns la spital, a primit o amendă din partea ANSVSA de 20.000 lei.

470 afișări
Imaginea articolului Sibiu. Amendă de 20.000 lei şi două avertismente în cazul celor 23 de copii ajunşi în spital

Sibiu. Amendă de 20.000 lei şi două avertismente în cazul celor 23 de copii ajunşi în spital

Inspectorii DSVSA Sibiu s-au autosesizat după apariţia suspiciunilor şi au făcut un control.

„Cu ocazia controlului, au constatat deficienţe privind identificarea, etichetarea şi depozitarea produselor alimentare. De asemenea, s-au constatat abateri de la legislaţia sanitară veterinară şi pentru siguranţă alimentelor cu privire la trasabilitatea alimentelor, precum şi la testarea calităţii produselor alimentare destinate punerii pe piaţă. În urma celor constatate, a fost aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 20000 lei, precum şi două avertismente”, anunţă DSVSA.

Inspectorii spun că sunt în permanentă legătură cu Direcţia de Sănătate Publică Sibiu pentru aflarea cauzelor care au declanşat incidentul alimentar.

23 de copii, cazaţi la o pensiune din Agnita, au ajuns la spital după ce s-au simţit rău. DSP a prelevat probe atât de la locul cazării, cât şi de la o altă unitate, unde copiii au mâncat prăjituri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici