Sibiu: Cursă Blue Air spre Stuttgart, amânată cu patru ore din motive tehnice

O cursă Blue Air cu 144 de pasageri la bord, care trebuia să plece, duminică, de pe Aeroportul Sibiu către Stuttgart, a fost amânată cu câteva ore din "motive tehnice".

114 afișări
Imaginea articolului Sibiu: Cursă Blue Air spre Stuttgart, amânată cu patru ore din motive tehnice

Sibiu: Cursă Blue Air spre Stuttgart, amânată cu patru ore din motive tehnice

Purtătorul de cuvânt al Aerportului Sibiu, Nicoleta Budurin, a declarat, duminică, că plecarea unei curse Blue Air către Stuttgart a fost amânată cu câteva ore din "motive tehnice".

"Zborul Blue Air către Stuttgart, programat la ora 12.30, îşi amână decolarea din motive tehnice. Se estimează că noua oră de decolare va fi 16.30", a declarat Nicoleta Budurin.

Aceasta nu a precizat care este natura defecţiunii tehnice, însă a anunţat că aeronava are 144 de pasageri la bord.

Până la ora decolării, tehnicienii compeniei trebuie să remedieze defecţiunea şi vor decide dacă avionul poate sau nu decola în condiţii de siguranţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici