Sibiu: Doi copii şi un adult, răniţi după impactul dintre un autoturism şi un atelaj hipo

Doi copii şi un adult au fost răniţi, joi seara, în comuna Moşna, din judeţul Sibiu, în urma impactului dintre o maşină şi un atelaj hipo nesemnalizat. Poliţiştii au stabilit că cel care conducea căruţa era băut, transmite corespondentul MEDIAFAX.

104 afișări
Imaginea articolului Sibiu: Doi copii şi un adult, răniţi după impactul dintre un autoturism şi un atelaj hipo

Sibiu: Doi copii şi un adult, răniţi după impactul dintre un autoturism şi un atelaj hipo

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter, a declarat că un autoturism a intrat în coliziune cu un atelaj hipo nesemnalizat, care circula pe aceeaşi direcţie, Mediaş – Agnita.

„În atelaj se aflau 3 adulţi şi 2 minori, un băiat de 10 ani şi o fată de 13 ani, toţi din Moşna. Cei doi minori şi un adult din atelaj sunt răniţi, dar conştienţi. Conducătorul atelajului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,67 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat”, a spus Welter.

La rândul său, Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu a spus că victimele au mai multe traumatisme, fiind transportate la spital, în Mediaş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici