Sibiu: Un autocar cu peste 40 de persoane s-a ciocnit frontal cu un TIR pe DN1

Un autocar cu peste 40 de persoane, care venea din Italia şi se îndrepta spre Drăgăneşti Olt, s-a ciocnit frontal cu un TIR, luni, în jurul orelor 18.00, pe DN1, în dreptul localităţii Cristian, accidentul soldându-se cu şapte răniţi, dintre care trei grav, care au fost transportaţi la spital.

6 afișări
Imaginea articolului Sibiu: Un autocar cu peste 40 de persoane s-a ciocnit frontal cu un TIR pe DN1

Sibiu: Un autocar cu peste 40 de persoane s-a ciocnit frontal cu un TIR pe DN1

Potrivit Poliţiei Rutiere Sibiu, din primle cercetări reiese că şoferul TIR-ului nu a adaptat viteza într-o curbă, semiremorca a făcut balans şi autovehiculul a intrat pe contrasens, unde a izbit frontal autocarul.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia rutieră pe DN 1, între localităţile Sibiu şi Săcel, este blocată pe ambele sensuri din cauza accidentului.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat, luni seară, că nu s-au înregistrat persoane decedate, dar că şoferul autocarului a suferit leziuni corporale grave.

Şoferii sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în zonă, estimându-se c,ă în jurul orei 19.00, circulaţia rutieră în zonă va fi reluată în condiţii normale, mai informează Centrul Infotrafic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici