Sibiu: Un tir încărcat cu lemne s-a răsturnat pe DN 7, traficul se desfăşoară pe un singur sens

Un tir încărcat cu 24 de tone de lemne s-a răsturnat, duminică dimineaţă, pe DN 7, în apropierea localităţii sibiene Lazaret, traficul în zonă desfăşurându-se pe un singur sens, alternativ.

132 afișări
Imaginea articolului Sibiu: Un tir încărcat cu lemne s-a răsturnat pe DN 7, traficul se desfăşoară pe un singur sens

Sibiu: Un tir încărcat cu lemne s-a răsturnat pe DN 7, traficul se desfăşoară pe un singur sens (Imagine: Ciprian Sterian/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor, un tir înmatriculat în Bulgaria, care era încărcat cu 24 de tone de lemne, s-a răsturnat pe DN 7, în apropierea localităţii sibiene Lazaret, aflată la limita cu judeţul Vâlcea.

"Incidentul s-a produs din cauza nerespectării vitezei de deplasare într-o curbă uşoară spre dreapta şi în condiţii de carosabil umed, pe timp de ploaie", a declarat şeful Biroului Drumuri Naţionale din cadrul IPJ Sibiu, inspectorul Bogdan Maxim.

Maxim a precizat că incidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, însă traficul a fost blocat mai multe ore.

Potrivit sursei citate, la ora transmiterii acestei ştiri circulaţia în zonă se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, după aproape şase ore în care traficul fusese complet blocat.

La locul accidentului se aşteaptă un alt tir care să preia marfa din cel care s-a răsturnat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici