SIE cumpără halate albe de baie. De ce mai au nevoie urgent agenţii de informaţii externe

Serviciul de Informaţii Externe a lansat mai multe licitaţii, printre care una pentru cumpărarea a zece halate albe bărbăteşti de baie, mărimea XL, cu un material care să aibă o greutate de 500 de grame pe metru-pătrat, la un preţ maximal de 150 de lei per bucată, fără TVA.

1044 afișări
Imaginea articolului SIE cumpără halate albe de baie. De ce mai au nevoie urgent agenţii de informaţii externe

SIE cumpără halate albe de baie

Anunţul, postat la secţiunea cumpărări directe, are termen limită de ofertare 6 iunie 2017.

De asemenea, SIE mai cumpără 12 bidoane de spumă activă pentru spălarea fără contact a autovehiculelor, la un preţ maxim per bucată de 163 lei, dar şi patru plite de 4000W - 400V, 30x30cm, la un preţ maximal de 1450 lei/bucată, la care se adaugă TVA.

Potrivit sistemului electronic de achiziţii publice, SIE va mai achiziţiona doi metri-cubi de ”cherestea tivită”, cu maxim 728 de lei/mc, dar şi 300 de coliere metalice prindere surub, 60 de conexpanduri M16x150 şi 50 de şaibe plate M16 x 56 x 5.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici