Silvio Berlusconi a vrut să se simtă mire încă o dată, la 85 de ani. Nuntă simbolică alături de o femeie cu 53 de ani mai tânără

  • Fostul premier italian, în vârstă de 85 de ani, a sărbătorit "o nuntă simbolică" alături de deputata Marta Fascina, în vârstă de 32 de ani.
  • Berlusconi şi Marta formează un cuplu de la începutul anului 2020.
  • Diferenţa de vârstă dintre cei doi este de 53 de ani.
11138 afișări
Imaginea articolului Silvio Berlusconi a vrut să se simtă mire încă o dată, la 85 de ani. Nuntă simbolică alături de o femeie cu 53 de ani mai tânără

Fostul patron al echipei AC Milan s-a bucurat de un fastuos "festival al iubirii" cu Marta Fascina, deputată în partidul său Forza Italia, la o proprietate istorică numită Villa Gernetto din oraşul Lesmo, la nord de Milano, scrie Daily Mail.

Evenimentul a semănat foarte mult cu o nuntă, dar cuplul nu s-a căsătorit oficial din cauza unei dispute legate de moştenire în familia lui.

Se crede că cei cinci copii ai lui Berlusconi au fost indignaţi de intenţia tatălui lor de a se căsători cu Marta, ceea ce i-ar fi dat dreptul la averea lui de peste 7 miliarde de dolari.

Potrivit presei italiene, Marta a fost "ofensată şi foarte supărată că nu a avut parte de o nuntă oficială".

Illy Goodall, organizator de nunţi de lux, a estimat că rochia ar fi putut costa cuplul până la 20.000 de euro. Între timp, Silvio a optat pentru un costum Armani albastru elegant. Tot evenimentul l-ar fi costat aproximativ 400.000 de euro.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici