Sindicaliştii, nemulţumiţi de intenţia de eliminare a tichetelor de masă

Sindicaliştii sunt nemulţumiţi de intenţia Guvernului de a elimina, pentru 2008, tichetele de masă din sectorul public şi spun că demersul va stârni "cu siguranţă" reacţii, în primul rând din partea angajaţilor afectaţi de această măsură.

1 afișare
Imaginea articolului Sindicaliştii, nemulţumiţi de intenţia de eliminare a tichetelor de masă

Sindicaliştii, nemulţumiţi de intenţia de eliminare a tichetelor de masă

"Guvernul se face că dă, dar de fapt dă cu o mână şi ia cu două. Această propunere este o aberaţie şi denotă că Executivul nu este interesat de buna colectare, nu este preocupat de o politică în care sistemul economic să funcţioneze", a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, preşedintele Cartel Alfa, Bogdan Hossu.

La rândul său, preşedintele Blocului Naţional Sindical, Dumitru Costin, a afirmat că un astfel de demers nu va fi bine primit şi, cu siguranţă, va stârni reacţii, în primul rând, din partea angajaţilor care până acum beneficiau de această facilitate, respectiv cei din sănătate.

Liderul Sindicatului Sanitas, Marius Petcu, a spus că o astfel de măsură va atrage nemulţumirea salariaţilor care au beneficiat până acum de acest drept. "Această propunere nu se justifică, este deplasată, dar se pare că guvernanţii au avut prea multă linişte până acum, însă, cu venirea toamnei vom porni şi noi motoarele", a declarat Petcu, pentru MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici