Sindicatul Europol: Rugăm hoţii să nu fure după ora 18:00

  • Rugăm hoţii să nu fure după ora 18:00.
  • Este mesajul reprezentanţilor sindicatului Europol care comentează în mod ironic o decizie a şefilor IPJ Harghita care au stabilit că poliţiştii vor lucra de luni până sâmbătă, între 06:00 şi 18:00.
2200 afișări
Imaginea articolului Sindicatul Europol: Rugăm hoţii să nu fure după ora 18:00

Sindicatul Europol: Rugăm hoţii să nu fure după ora 18:00

Potrivit sindicaliştilor de la Europol, şefii de la IPJ Harghita i-au anunţat pe subalterni că de acum încolo vor munci câte 12 ore, de luni până sâmbătă, între 06:00 - 18:00. În cazul unor urgenţe, poliţiştii vor fi chemaţi de acasă, mai spun reprezentanţii Europol.

„Dacă totuşi infractorii vor fi nesimţiţi şi nu vor înţelege că trebuie să opereze exclusiv în intervalul orar de mai sus şi vor fi sesizate spargeri, tâlhării, violuri ş.a.m.d., poliţiştii vor fi chemaţi de acasă să intervină”, scrie în mesajul Europol, postat pe Facebook.

Europol îi critică pe şefii IPJ Harghita şi susţine că decizia îi va avantaja pe hoţii de lemn din păduri.

„Acest model de "menegeri", nu numai că îşi bat joc de poliţiştii care după 12 ore vor trebui să doarmă îmbrăcaţi în uniformă pentru ca atunci când le sună telefonul să ajungă cât mai repede la caz, dar demonstrează că siguranţa cetăţeanului este un deziderat de faţadă. Nu ştim care sunt interesele din spatele acestei decizii sau cine nu vrea poliţişti în serviciu după ora 18:00 şi în weekend, însă suntem convinşi că va fi mare fericire în rândul celor care taie ilegal pădurea şi exploatează materialul lemnos în mod fraudulos, principala îndeletnicire din zonă”, precizează Europol.

Reprezentanţii Europol au sesizat conducerea Poliţiei Române despre deciziile luate în judeţul Harghita.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici