Şine rupte pe mai multe secţiuni de cale ferată din cauza gerului

Temperaturile extreme din România au rupt şine de cale ferată, provocând întârzieri de trenuri în unele zone. Temperaturile au coborât la minus 17 grade Celsius.

317 afișări
Imaginea articolului Şine rupte pe mai multe secţiuni de cale ferată din cauza gerului

Şine rupte pe mai multe secţiuni de cale ferată din cauza gerului

Compania CFR SA anunţă că pe reţeaua feroviară circulaţia trenurilor se desfăşoară, miercuri dimineaţa, în condiţii normale de iarnă, traficul fiind adaptat la condiţiile meteo nefavorabile.

„Temperaturile extreme înregistrate în cursul nopţii, care în unele zone au fost de până la -17°C, au provocat pe raza mai multor Sucursale Regionale CF (Galaţi, Iaşi, Bucureşti, Craiova, Braşov, Timişoara) defecţiuni ale liniei CF (şine rupte) pe mai multe secţiuni, iar circulaţia feroviară s-a realizat/se realizează pe un singur fir, generând întârzieri ale trenurilor”, se arată într-un comunicat al companiei.

Personalul CFR SA a intervenit şi intervine pentru remedierea acestor defecţiuni, astfel încât să se asigure continuitate în circulaţia trenurilor.

„Reamintim că întârzierile înregistrate în circulaţia trenurilor în această perioadă sunt cauzate de: restricţiile de viteză introduse în zonele afectate de condiţiile meteo nefavorabile, defectările materialului rulant, imposibilitatea manevrării macazelor (din cauza gerului) sau defecţiuni ale liniilor CF (şine rupte). Personalul CFR SA menţine permanent legătura cu dispeceratele operatorilor de transport feroviar atât de călători, cât şi de marfă, şi va transmite operativ măsurile necesare care trebuie luate astfel încât să se asigure continuitate în circulaţia trenurilor”, arată CFR SA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici