Sinucidere la sediul DNA. Cine era procurorul care s-a aruncat în gol de la etajul şase al instituţiei

Conducerea DNA anunţă că fostul şef DNA Timişoara, Tamal Schiffbeck, care s-a sinucis vineri dimineaţa aruncându-se din clădirea instituţiei, era un profesionist desăvârşit şi nu a fost vizat de vreo anchetă penală sau disciplinară. Tamas Schiffbeck a condus DNA Timişoara până în anul 2015. Procurorul în vârstă de 48 de ani era căsătorit şi avea doi copii. Deocamdată, nu se cunosc motivele care l-au determinat pe bărbat să recurgă la acest gest.

10485 afișări
Imaginea articolului Sinucidere la sediul DNA. Cine era procurorul care s-a aruncat în gol de la etajul şase al instituţiei

Sinucidere la sediul DNA. Cine era procurorul care s-a aruncat în gol de la etajul şase al instituţiei

„Conducerea şi personalul din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie îşi exprimă profundul regret pentru încetarea din viaţă, a domnului procuror Tamaş Schiffbeck, un bun coleg şi un profesionist desăvârşit. În acest moment de mare cumpănă, transmitem pe această cale sincere condoleanţe familiei. Dumnezeu să îl odihnească! Direcţia Naţională Anticorupţie nu are cunoştinţă ca domnul procuror Tamaş Schiffbeck să fi fost vizat de vreo anchetă penală sau disciplinară”, se arată într-un mesaj transmis de reprezentanţii DNA.

Un fost şef al DNA Timişoara, procurorul Tamas Schiffbeck, s-a sinucis, vineri dimineaţa, după ce s-a aruncat de la etajul al şaselea al clădirii care găzduieşte instituţia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, un bărbat în vârstă de 48 de ani s-a sinucis, vineri dimineaţa, aruncându-se de la etajul şase al clădirii care adăposteşte şi sediul DNA Timişoara.

Conform unor surse judiciare, este vorba de procurorul Tamas Schiffbeck, care a fost şef al DNA Timişoara până în anul 2015.

Din primele informaţii, procurorul a venit, vineri dimineaţa, la muncă, a intrat în biroul său, iar la un moment dat a deschis geamul şi s-a aruncat în gol.

Dosar penal pentru ucidere din culpă, în cazul fostului şef al DNA Timişoara care s-a sinucis

Un dosar penal pentru ucidere din culpă a fost deschis de poliţiştii timişeni, vineri, în cazul fostului şef al DNA Timişoara care s-a aruncat de la etajul şase. Dosarul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, un dosar penal pentru ucidere din culpă a fost deschis vineri în cazul procurorului DNA Timişoara care s-a aruncat de la etajul şase al clădirii în care instituţia îşi desfăşoară activitatea.

Dosarul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, care fac cercetări pentru moarte violentă.

„A fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, în care se fac cercetări pentru moarte violentă”, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, Diana Gîtan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici