Sinucidere la Spitalul Judeţean Argeş

O femeie a murit, miercuri la prânz, după ce s-a aruncat de la un etajul al opt al Spitalului Judeţean Argeş.

2 afișări
Imaginea articolului Sinucidere la Spitalul Judeţean Argeş

Sinucidere la Spitalul Judeţean Argeş

Femeia era o pacientă internată în urmă cu o săptămână la Secţia 2 Interne a spitalului. Ea ar fi ieşit pe hol sub pretextul că vrea să fumeze, dar imediat s-a aruncat în gol.

"Pacienta se numeşte Aurelia Luca, avea 49 de ani şi era internată din data de 14 februarie la noi , la secţia de interne. Astăzi (miercuri - n.r.) a fost înştiinţată că suferă de diabet zaharat, nu era o surpriză pentru ea. A mai fost internată la noi pentru aceeaşi suferinţă, dar acum a recurs la acest gest inexplicabil. Astăzi ( miercuri - n.r.) urma să fie externată, iar soţul ei trebuia să vină să o ia acasă. A vorbit cu doctorul care o îngrijea, după care a urmat aruncarea în gol. Nimeni nu înţelege gestul femeii , deoarece suferea de o boală tratabilă, de care era conştientă de ceva timp", a declarat dr. Adrian Stoiculescu, directorul adjunct al Spitalului Judeţean Argeş.

Corpul femeii a fost transportat de pe acoperişul Serviciului Medico Legal Argeş în interiorul clădirii pentru efectuarea necropsiei .

Poliţiştii cercetează în continuare împrejurările în care a avut loc tragedia .

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici