Situaţia la ATI, vineri: doar şase paturi sunt libere în întreaga ţară

Şase paturi sunt libere, vineri, în secţiile de Terapie Intensivă din ţară, dar niciunul nu este în Bucureşti.

198 afișări
Imaginea articolului Situaţia la ATI, vineri: doar şase paturi sunt libere în întreaga ţară

Conform datelor existente în aplicaţia alerte.ms, în România sunt ocupate 1.391 de paturi ATI.

La nivel naţional sunt libere şase paturi ATI pentru pacienţii bolnavi de COVID-19, altele decât cele rezervate special pentru persoane cu anumite condiţii medicale care sunt şi confirmate cu SARS-COV-2.

La acest moment, în Bucureşti nu sunt paturi libere.

Sunt libere trei paturi de ATI la Tulcea şi câte un pat la Bacău, Călăraşi, Mureş şi Tulcea.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 10.887 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, iar 169 de pacienţi au murit. În spitalele din România, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 12.592. Dintre acestea, 1.391 sunt internate la ATI. Din totalul pacienţilor internaţi, 373 sunt minori, 355 fiind internaţi în secţii şi 18 la ATI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici