Situaţie explozivă în Gruia. Un dispozitiv pirotehnic a fost găsit pe stadionul celor de la CFR Cluj

Un dispozitiv pirotehnic a fost găsit joi pe stadionul CFR Cluj, unde echipa urmează să desfăşoare o partida contând pentru Superligă, iar specialiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale (SAS) au ridicat dispozitivul.

239 afișări
Imaginea articolului Situaţie explozivă în Gruia. Un dispozitiv pirotehnic a fost găsit pe stadionul celor de la CFR Cluj

Situaţie explozivă în Gruia. Un dispozitiv pirotehnic a fost găsit pe stadionul celor de la CFR Cluj

Poliţiştii din Cluj-Napoca au fost sesizaţi de către reprezentantul stadionului CFR Cluj despre faptul că în tribune a fost găsit un dispozitiv care pare a fi pirotehnic.

Stadionul urma să fie verificat de specialiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, conform activităţilor organizate pentru desfăşurarea în siguranţă a meciului cu U Cluj.

Astfel, specialiştii SAS s-au deplasat la stadion şi au constatat că respectivul dispozitiv era o fumigenă de culoare vişinie, care permitea acţionarea de la distanţă.

„A fost ridicată de specialiştii SAS, iar în continuare sunt efectuate activităţi pentru identificarea persoanei responsabile de plasarea obiectului în acea zonă, urmând a fi dispuse măsurile legale”, transmite Poliţia.

CFR Cluj - U Cluj este meciul zilei din Superliga şi este programat de la ora 19.45.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pirotehnic,
stadion,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici