Slatina: 11 elevi cu nota scăzută la purtare după ce s-au filmat în timp ce îşi umileau colegul

Consiliul profesoral al Colegiului Tehnic "Alexe Marin" din Slatina a decis scăderea notei la purtare pentru 11 elevi care au participat la umilirea colegului lor, au filmat incidentul şi au urcat imaginile pe Facebook, transmite corespondentul MEDIAFAX.

560 afișări
Imaginea articolului Slatina: 11 elevi cu nota scăzută la purtare după ce s-au filmat în timp ce îşi umileau colegul

Slatina: 11 elevi cu nota scăzută la purtare după ce s-au filmat în timp ce îşi umileau colegul

Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt a transmis, printr-un comunicat de presă, remis MEDIAFAX, că, în urma evenimentului petrecut joi, la ora 8.59, în incinta Colegiului Tehnic „Alexe Marin” din Slatina, consiliul profesoral al unităţii de învăţământ a hotărât scăderea notei la purtare la trei, în cazul a trei dintre elevii implicaţi, şi la patru, în cazul altora doi.

Alţi şase elevi care au asistat la incident fără să intervină au primit nota 9 la purtare.

ISJ Olt a demarat această anchetă după apariţia pe internet a unui film în care mai mulţi elevi ai liceului din Slatina îl umilesc pe un coleg. Victima a fost mai întâi închisă într-un dulap, apoi lovită cu piciorul, cu un ghiozdan, dar şi cu un scaun. Colegii i-au şi scris băiatului pe frunte cu un pix.

Şefa Inspectoratului, Felicia Man, spunea, luni, că se îndoieşte de veridicitatea imaginilor.

"Este o anchetă în curs. Deocamdată nu avem rezultatul anchetei. Nu ştiu însă cât de reale sunt filmuleţele”, a declarat, pentru MEDIAFAX, inspectorul general al ISJ Olt, Felicia Man.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici