Slatina: Viceprimarul Dan Bălăşescu, desemnat primar interimar în urma demisiei lui Darius Vâlcov

Viceprimarul PDL Dan Bălăşescu a fost desemnat, miercuri, de Consiliul Local Slatina, drept primar interimar al municipiului, după ce Darius Vâlcov a renunţat, cu o zi în urmă, la mandatul de primar, demisionând din PDL. La şedinţa extraordinară de miercuri a Consiliului Local Muncipal Slatina, viceprimarul Dan Bălăşescu a fost votat în unanimitate de către consilierii locali pentru a prelua atribuţiile de primar.

308 afișări
Imaginea articolului Slatina: Viceprimarul Dan Bălăşescu, desemnat primar interimar în urma demisiei lui Darius Vâlcov

Slatina: Viceprimarul Dan Bălăşescu, desemnat primar interimar în urma demisiei lui Darius Vâlcov (Imagine: www.primariaslatina.ro)

"La şedinţă am participat 18 consilieri, am primit 17 voturi, iar eu m-am abţinut. Voi îndeplini atribuţiile primarului până la alegerea unui nou primar", a declarat Dan Bălăşescu.

La şedinţa extraordinară a Consiliului Local Slatina a participat şi fostul primar Darius Vâlcov, care şi-a exprimat încrederea că Dan Bălăşescu va continua proiectele începute în mandatele sale.

Prefectura Olt a emis, miercuri, ordinul privind constatarea încetării de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de primar al lui Darius Vâlcov, în urma demisiei acestuia din PDL.

Primarul municipiului Slatina, Darius Vâlcov, şi-a anunţat, marţi, demisia din PDL, spunând că aceasta implică şi pierderea mandatului de primar, iar până în 10 iunie oraşul va fi administrat de unul dintre cei doi viceprimari.

Vâlcov a spus că a demisionat întrucât Guvernul nu l-a sprijinit să finalizeze investiţiile importante din oraş, precum centura ocolitoare, Sala Polivalentă, bazinul olimpic şi nici lucrările la blocurile ANL şi la Palatul Copiilor.

Darius Vâlcov are 35 de ani şi se află la cel de-al doilea mandat de primar.

În octombrie 2011, Vâlcov spunea că nu va mai candida pentru un nou mandat de primar al Slatinei dacă nu vor fi începute lucrările la centura ocolitoare a oraşului, obiectiv pentru care i s-a promis în repetate rânduri sprijin de la Guvern.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici