Smiley apare deprimat, cu cearcăne negre, tendinţe suicidale şi atacuri de panică

Smiley a primit sute de reacţii şi de mesaje de apreciere din partea actorilor, regizorilor, oamenilor de film şi teatru din România şi a celor din industria muzicală care au fost surprinşi de firescul şi naturaleţea cu care un artist mereu zâmbitor, senin, optimist a reuşit să intre în pielea lui Alex, personajul principal măcinat, izolat şi înghiţit de depresie şi atacuri de panică din filmul „Odată pentru totdeauna”, proaspăt lansat în cinematografele din toată ţara.

2172 afișări
Imaginea articolului Smiley apare deprimat, cu cearcăne negre, tendinţe suicidale şi atacuri de panică

Drumul de la artistul şi omul de divertisment Smiley până la personajul  Alex care a fost la un pas să-şi ia viaţa din cauza depresiei a fost unul greu, plin de necunoscut, de trăiri noi, apăsătoare şi de multă muncă de documentare şi de lucru cu regizorul şi cu echipa filmului.  

3 luni de documentare despre depresie, anxietate şi atacuri de panică, 2 luni de stări apăsătoare, de tristeţe, izolare şi derivă pentru a reuşi identificarea cu Alex, aproape o lună de filmări de zi şi de noapte, cu sesiuni îndelungi de repetiţii, de traspunere în viaţa gri a unui om măcinat de depresie, accese de plâns şi tremurat pentru a exprima neputinţa omului înspăimântat de iminenţa atacurilor de panică, ore în şir petrecute la machiaj pentru a „dobândi” cearcăne negre şi adânci care să-i întunece privirea – acestea sunt doar o parte dintre etapele de construcţie de rol prin care Smiley a trecut pentru a întruchipa personajul  principal din cel mai nou film, inspirat din fapte reale, al regizorului Iura Luncaşu, „Odată pentru totdeauna”.

„M-a speriat la început, însă nu am putut refuza un rol principal atât de ofertant. M-am gândit că dacă regizorul a avut încredere în mine, de ce aş pune eu frâne acesui demers şi am acceptat. A fost începutul unui drum neobişnuit pentru mine, eu care mereu am putut vedea jumătatea plină a paharului, indiferent de ceea ce mi s-a întâmplat. Cu toate astea, am avut mulţi oameni în jur, afectaţi de depresie, pe care nu-i puteam înţelege şi nici ajuta şi mi s-a părut o ocazie bună să fac un pas înspre ei. Se spune că depresia este boala seclului 21, este tăcută şi extrem de răspândită. Simt că am cunoscut măcar puţin depresia prin Alex şi am toată convingerea că se poate poate trece peste ea cu echilibru interior, credinţă, iubire şi familie. Vă aştept să vedeţi şi în cinema care sunt remediile lui Alex.”, spune Smiley despre rolul care stârneşte atât lacrimi, cât şi zâmbete pe chipurile spectatorilor de cinema.

Filmul „Odată pentru totdeauna”, regizat de Iura Luncaşu şi distribuit de Vertical Entertainment, a putut fi văzut pentru prima dată în România, la Cinema City, în Timişoara, a avut avanpremiera de gală la Cineplexx Băneasa şi poate fi văzut, din 25 februarie, în cinematografele din întrega ţară.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici