Video Soacra lui Geoană, la spital în urma unui accident rutier

Margareta Costea, soacra liderului PSD Mircea Geoană, a ajuns, duminică seara, la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi, după ce maşina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier în lanţ soldat cu rănirea a şapte persoane.

1 afișare

Accidentul, în care au fost implicate patru maşini, s-a produs duminică seara, pe drumul european E 583, la 40 de kilometri de Iaşi, au declarat corespondentului MEDIAFAX surse din Poliţia Iaşi.

Potrivit poliţiştilor de la Serviciul Rutier, un autoturism Renault Megan în care se afla, pe locul din dreapta spate, soacra liderului PSD a intrat pe contrasens şi a lovit un Matiz care circula regulamentar. Alte două maşini aflate în spatele autoturismului Matiz s-au izbit una de cealaltă.

În urma accidentului au fost rănite şapte persoane, între care şi Margareta Costea, în vârstă de 71 de ani.

La locul accidentului au fost trimise trei ambulanţe, toate cele şapte persoane rănite fiind duse la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi, unde au rămas internate. Soacra liderului PSD a suferit o contuzie toraco-abdominală, fiind internată la secţia de chirurgie, iar celelalte şase persoane au fracturi şi traumatisme toracice şi abdominale.

Surse din cadul spitalului au declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că starea Margaretei Costea este bună, iar în cursul acestei zile ea va fi luată din spital de fiica sa pentru a fi dusă la o unitate medicală din Capitală.

Conform surselor citate, soacra liderului PSD şi celelalte două persoane cu care era în maşină se întorceau de la Iaşi, unde participaseră la sărbătorile de Sfânta Paracheva, în jurul maşinii distruse fiind găsite câteva icoane cu Sfântul Ioan Gură de Aur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici