ŞOCANT: Tânărul care a ucis o fetiţă de 9 ani la sfârşitul lui septembrie a întreţinut raport sexual cu cadavrul acesteia

Un tânăr de 21 de ani, din comuna suceveană Volovăţ, acuzat că a omorât o fată în vârstă de nouă ani, apoi a întreţinut un raport sexual cu cadavrul a fost trimis în judecată, miercuri, pentru omor şi profanare de morminte.

371 afișări
Imaginea articolului ŞOCANT: Tânărul care a ucis o fetiţă de 9 ani la sfârşitul lui septembrie a întreţinut raport sexual cu cadavrul acesteia

ŞOCANT: Tânărul care a ucis o fetiţă de 9 ani la sfârşitul lui septembrie a întreţinut raport sexual cu cadavrul acesteia

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, procurorii au dispus, miercuri, trimiterea în judecată a lui Ionel Daniel Dungă, în stare de arest preventiv, pentru omor calificat şi profanare de morminte.

În cadrul urmăririi penale, anchetatorii au stabilit că, în 30 septembrie 2011, tânărul a "exercitat acte de violenţă de intensitate ridicată, cu corpuri şi mijloace contondente dure, asupra victimei minore care au dus la decesul acesteia şi a întreţinut un raport sexual cu cadavrul victimei".

Dosarul a fost înaintat spre judecare Tribunalului Suceava.

Tânărul a fost arestat în 1 octombrie după ce a fost identificat ca principalul suspect de uciderea unei fete în vârstă de nouă ani.

În seara de 30 septembrie, familia fetei a sesizat prin Serviciul unic de urgenţă 112 dispariţia copilului, iar imediat au fost dispuse măsuri de cercetare.

Bicicleta fetei a fost găsită în dreptul unei gospodării unde Dunga lucra ca ziler, iar apoi, într-o magazie a fost găsit, într-un sac, şi cadavrul fetei, care era dezbrăcată de la brâu în jos şi cu mâinile şi picioarele legate.

Anchetatorii au stabilit că tânărul a ademenit-o pe victimă în curte, sub pretextul că îi dă nuci, şi că a lovit-o de două ori cu muchia unui topor în cap, după care a întreţinut un raport sexual cu cadavrul fetei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici