Şocant: Un român din Spania şi-a strangulat soţia şi i-a arătat-o pe webcam tatălui din România - VIDEO

Un român din Spania şi-a strangulat soţia însărcinată şi a arătat cadavrul acesteia familiei din România pe webcam, relatează presa spaniolă, precizând că poliţiştii l-au arestat pe bărbat.

167 afișări
Imaginea articolului Şocant: Un român din Spania şi-a strangulat soţia şi i-a arătat-o pe webcam tatălui din România - VIDEO

Şocant: Un român din Spania şi-a strangulat soţia şi i-a arătat-o pe webcam tatălui din România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Presa spaniolă online, care citează agenţia EFE, scrie că potrivit unor surse din poliţia spaniolă faptele s-au petrecut luni. În aceeaşi zi, prin cooperarea cu poliţiştii români, s-a reuşit arestarea bărbatului.

Potrivit informaţiilor preliminare, agresorul şi-a strangulat soţia însărcinată şi a arătat-o pe webcam propriului tată, care a alertat poliţiştii români.

Poliţiştii români la rândul lor au alertat serviciul omolog din Spania, românul fiind arestat înainte de a o agresa şi pe sora mai mică a victimei, în vârstă de 13 ani, pe care o ameninţa.

Românul se numeşte Dorel Marcu şi era plecat din ţară împreună cu victima de un an şi jumătate, iar la crimă a asistat copilul de trei ani al femeii, potrivit "Gândul".

Tatăl bărbatului este din Copşa Mică şi el este cel care a sunat la Inspectorarul de Poliţie Judeţean Sibiu pentru a anunţa crima comisă de fiul său, după ce acesta i-a arătat cadavrul femeii, pe webcam.

Ofiţerul de poliţie din Sibiu, fost ataşat de interne în Spania, a alertat poliţia spaniolă, iar în jumătate de oră o echipă de poliţişti a ajuns la locuinţa suspectului, însă acesta nu a deschis, astfel că anchetatorii au intrat în forţă, găsindu-l pe bărbat în stare de şoc.

Vecinii spun că au auzit zgomote noaptea, dar nu au sunat la poliţie pentru că erau obişnuiţi cu scandalurile celor doi români.

Potrivit cercetărilor preliminarii, victima murise de câteva ore şi nu mai putea fi salvată.

Dorel Marcu şi Viorela Moldovan locuiau într-o zonă rău famată, unde se află multe bordeluri şi se comit frecvent infracţiuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici