Şofer BMW versus vatman Partea a II-a. Un vatman din Capitală a fost împuşcat cu un pistol cu bile. Atacatorul a fost identificat

  • Incident astăzi dimineaţă, între un şofer BMW şi un vatman.
  • Vatmanul a fost împuşcat cu un pistol cu bile.
  • Agresorul a fost identificat şi dus la secţie.
6288 afișări
Imaginea articolului Şofer BMW versus vatman Partea a II-a. Un vatman din Capitală a fost împuşcat cu un pistol cu bile. Atacatorul a fost identificat

Şofer BMW versus vatman Partea a II-a. Un vatman din Capitală a fost împuşcat cu un pistol cu bile. Atacatorul este căutat de poliţişti

UPDATE 12:07 Bărbatul care ar fi folosit pistolul cu bile a fost identificat si la acest moment se află la sediul Secţiei 16 Poliţie.
 
Joi, la ora 10:00, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că în sectorul 4 ar fi fost rănit un vatman de către un bărbat, după ce acesta din urmă a folosit un pistol cu bile.
 
La faţa locului au sosit poliţiştii  precum şi un echipaj medical pentru îngrijiri. Vatmanul şi-a continuat traseul, după ce a fost consultat de echipajul medical, au transmit autorităţile. 
La acest moment, poliţiştii desfăşoară activităţi de identificare şi depistare a bărbatului care ar fi folosit pistolul cu bile. 
 
Nu este primul incident între un vatman şi şofer de BMW.
 
În ianuarie, în Bucureşti, un şofer BMW a şicanat un vatman în trafic, conducând pe linia de tramvai, cu opriri bruşte. În cele din urmă, vatmanul acelerează şi întră direct în bara din spate a maşinii. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici