Şofer de autobuz anchetat după ce a fost filmat navigând pe Internet în timp ce conducea | VIDEO

Şoferul unui autobuz de la firma de transport public din Piteşti este anchetat de comisia de disciplină după ce a fost filmat de un călător în timp ce conducea şi se uita în telefon, imaginile fiind postate pe Facebook, transmite corespondentul MEDIAFAX.

673 afișări
Imaginea articolului Şofer de autobuz anchetat după ce a fost filmat navigând pe Internet în timp ce conducea | VIDEO

Şofer de autobuz anchetat după ce a fost filmat navigând pe Internet în timp ce conducea

“Şofer autobuz nr. 8, cartier Trivale-Gara sud Piteşti, lui îi arde de navigare pe internet în timp ce transportă călători”, a scris pe Facebook un piteştean, care a şi postat imagini cu acesta.

Pe imagini se vede cum şoferul autobuzului are căştile în urechi şi stă cu ochii în telefon.

”Eram 7 sau 8 călători în autobuz. A mers uitându-se la telefon din centrul oraşului şi până la capătul liniei, circa 4 - 5 staţii”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, bărbatul care a realizat filmuleţul.

La rândul său, viceprimarul din Piteşti, Sorin Apostoliceanu, a declarat că s-a autosesizat imediat după ce a văzut imaginile postate pe Facebook. Şoferul respectiv este acum anchetat de o comisie de disciplină.

“Am văzut imaginile şi m-am autosesizat. Am dat conducerii firmei de transport public filmuleţul. Vom lua măsuri. Şoferul respectiv a fost băgat în comisia de disciplină. Nu mai este şofer pe autobuzul respectiv. Va fi sancţionat. Dacă este la prima abatere, sancţiunea este mică. Dacă are mai multe abateri atunci se poate ajunge la desfacerea contractului de muncă”, a declarat Apostoliceanu.

Potrivit acestuia, de-a lungul timpului mai mulţi şoferi care conduc autobuzele PubliTrans Piteşti, societate care asigură transportul public în comun, au fost sacţionaţi din diverse motive, precum vorbitul la telefon sau nesemnalizare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici