Şofer împuşcat de un bărbat care nu a vrut să-i acorde prioritate în trafic

Un botoşănean a fost împuşcat, marţi seară, în mâna dreaptă, cu un pistol cu gloanţe de cauciuc, de un bărbat aflat într-un Mercedes, care nu i-a acordat prioritate pe o porţiune de drum îngustată, pe DN 17, în judeţul Suceava.

19 afișări
Imaginea articolului Şofer împuşcat de un bărbat care nu a vrut să-i acorde prioritate în trafic

Şofer împuşcat de un bărbat care nu a vrut să-i acorde prioritate în trafic (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, marţi seară, în jurul orei 23.20, poliţiştii au fost sesizaţi că asupra unui bărbat de 48 de ani din municipiul Botoşani s-a tras cu un pistol după ce a fost agresat în trafic în comuna suceveană Ilişeşti.

În urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul conducea o autoutilitară pe DN 17, iar la kilometrul 231, la Ilişeşti, a fost agresat în trafic de un bărbat care nu i-a acordat prioritate de trecere pe un sector de drum îngustat din cauza lucrărilor care se fac în zonă.

Agresorul se afla într-un autoturism Mercedes de culoare argintie, împreună cu o femeie, a coborât din maşină, l-a înjurat pe botoşănean, după care a luat din torpedou un pistol cu gloanţe de cauciuc şi a tras asupra acestuia.

Victima a primit îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean Suceava, având o plagă împuşcată la antebraţ drept, fără a rămâne internată.

Cercetările sunt continuate pentru identificarea agresorului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici