Şofer rămas fără permis. Comportament agresiv chiar în faţa poliţiştilor

  • Un bărbat de 34 de ani a fost amendat şi a rămas fără permis de conducere pentru 30 de zile, în noaptea de sâmbătă spre duminică.
  • Acesta a adoptat un comportament agresiv la plecarea de pe loc după ce fusese oprit de poliţişti, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.
619 afișări
Imaginea articolului Şofer rămas fără permis. Comportament agresiv chiar în faţa poliţiştilor

Bărbatul în vârstă de 34 de ani conducea un autovehicul pe Şoseaua Gării Căţelu, iar în urma controlului efectuat de către poliţiştii rutieri în colaborare cu inspectorii din cadrul RAR s-a constatat faptul că autovehiculul avea tubulatura de evacuare modificată care producea zgomot, anvelope de alte dimensiuni, precum şi airbagurile nefuncţionale.

„La momentul plecării de pe loc, acesta a adoptat un comportament agresiv, prin patinarea excesivă, în gol, a roţilor motoare, producând zgomot, motiv pentru care a fost oprit din nou în trafic”, transmite Poliţia Capitalei.

Şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amenzi în valoare de 2.640 lei. În acest context, a fost dispusă suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile şi reţinerea certificatului de înmatriculare până la remedierea deficienţelor tehnice constatate.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii Brigăzii Rutiere în colaborare cu inspectori din cadrul Registrului Auto Român au desfăşurat activităţi de control în trafic.

În urma activităţilor de control desfăşurate au fost aplicate 53 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 24.520 de lei, din care 8 pentru modificări ale sistemului de evacuare a noxelor, 38 pentru alte deficienţe tehnice, 3 pentru lipsa certificatului de înmatriculare, 1 pentru lipsa inspecţiei tehnică periodică şi 3 alte sancţiuni prevăzute de legislaţia rutieră.

De asemenea, poliţiştii rutieri au reţinut 3 permise de conducere pentru adoptarea unui comportament agresiv şi nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată, precum şi 18 certificate de înmatriculare, majoritatea pentru deficienţele tehnice constatate în urma controalelor efectuate de inspectorii din cadrul Registrului Auto Român.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici