Şofer urmărit cu focuri de armă. A fost prins a doua oară în acest an la volan fără permis

  • Focuri de armă noaptea trecută pentru oprirea unui tânăr fără permis care conducea o maşină prin Vrancea.
  • Este prins a doua oară în acest an.
1476 afișări
Imaginea articolului Şofer urmărit cu focuri de armă. A fost prins a doua oară în acest an la volan fără permis

În cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, poliţiştii din Focşani au încercat să oprească un autoturism care circula prin oraş. Şoferul nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţiştilor, astfel că poliţia a pornit în urmărirea acestuia din Focşani pe DN 2 E 85 către comuna Goleşti. În comuna Coteşti, pentru că autoturismul rula agresiv, creând o stare de pericol, poliţiştii au folosit armamentul din dotare, trăgând focuri de armă.

În urma folosirii armamentului din dotare, nu au rezultat victime sau pagube materiale, susţine Poliţia Vrancea.

Autoturismul şi-a continuat deplasarea, fiind identificat în comuna Slobozia Ciorăşti. Poliţistii au stabilit faptul că tânărul care se afla la volan, în vârstă de 19 ani, din Focşani, avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Verificările au scos la iveală că, la începutul acestui an, tânărului i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule, după ce a fost prins conducând într-o localitate cu 240 km/oră.

Ulterior, deşi se afla în perioada suspendării, acesta s-a urcat din nou la volan, fiind identificat de poliţişti şi sub influenţa alcoolului,(0,36 mg/l), în cauză fiind întocmit un dosar penal.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici