Şoferi prinşi pe Autostrada A1 conducând cu 197 km/h, respectiv 193 km/h

Doi şoferi au fost prinşi, joi, pe Autostrada A1 Bucureşti - Râmnicu Vâlcea, conducând cu 197, respectiv 193 de kilometri pe oră. Ei a fost amendaţi cu peste 1.300 de lei şi au rămas fără permise de conducere pentru următoarele trei luni.

123 afișări
Imaginea articolului Şoferi prinşi pe Autostrada A1 conducând cu 197 km/h, respectiv 193 km/h

Şoferi prinşi pe Autostrada A1 conducând cu 197, respectiv 193 de kilometri pe oră (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au prins, joi, pe Autostrada A1 Bucureşti - Râmnicu Vâlcea, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Ţiţeşti, conducând cu 197 de kilometri pe oră.

De asemenea, poliţiştii au prins şi o tânără în vârstă de 27 de ani, din Slatina, în timp ce conducea un autoturism, cu viteza de 193 de kilometri pe oră.

Cei doi au fost amendaţi cu câte 1.305 de lei şi permisele de conducere le-au fost suspendate pentru 90 de zile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici