Şoferul unui microbuz şcolar în care se aflau 12 copii, prins beat la volan

Şoferul unui microbuz şcolar în care se aflau 12 copii, cu vârste cuprinse între trei şi cinci ani, din comuna Lupşanu, judeţul Călăraşi, este cercetat după ce a fost prins beat la volan.

88 afișări
Imaginea articolului Şoferul unui microbuz şcolar în care se aflau 12 copii, prins beat la volan

Şoferul unui microbuz şcolar în care se aflau 12 copii, prins beat la volan (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Călăraşi, inspector Ramona Tudor, microbuzul a fost oprit, miercuri, în trafic, pe DN 3, în comuna Vlad Ţepeş, în autovehiculul care aparţine Primăriei comunei Lupşanu aflându-se 12 copii, cu vârste cuprinse între trei şi cinci ani, de la Grădiniţa "Radu Vodă".

"Aceştia, însoţiţi de educator, se deplasau către municipiul Călăraşi, pentru o vizită la grădina zoologică. În urma testării cu aparatul etilotest, şoferul, angajat al Primăriei Lupşanu, avea o concentraţie alcoolică de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind dus la Spitalul Judeţean Călăraşi pentru recoltarea de probe biologice. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care face transport public de persoane şi care are o îmbibaţie alcoolică peste limită legală", a declarat inspector Ramona Tudor.

Ulterior, copiii au fost transportaţi la Gradina Zoologică din Călăraşi de către un alt şofer, cu acelaşi microbuz.

Potrivit sursei citate, şoferul prins beat la volan este cercetat în libertate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici