Elon Musk a donat sute de ventilatoare pulmonare oraşului New York. Spune că Tesla ar putea începe producţia

  • Elon Musk, proprietarul Tesla, donează sute de ventilatoare pulmonare
  • El a mai afirmat că Tesla ar putea începe producţia de astfel de ventilatoare
  • Primarul Bill de Blasio i-a mulţumit public
6639 afișări
Imaginea articolului Elon Musk a donat sute de ventilatoare pulmonare oraşului New York. Spune că Tesla ar putea începe producţia

SOLIDARITATE. Elon Musk a donat sute de ventilatoare pulmonare oraşului New York. Spune că Tesla ar putea începe producţia

Elon Musk ajută oraşul New York cu sute de ventilatoare pulmonare pentru pacienţii bolnavi de COVID-19. New York este oraşul american cu cei mai mulţi bolnavi, peste 44 de mii.
 
CEO-ul Tesla a anunţat donarea a câteva sute de astfel de aparate şi a mai afirmat că Tesla ar putea începe producţia lor.
 
Primele ventilatoare donate au fost achiziţionate de la un producator chinez acreditat de Statele Unite.
 
Bill de Blasio, primarul oraşului New York, i-a mulţumit public lui Elon Musk prin intermediul unui mesaj pe Twitter.
 
Musk a anunţat că intenţionează să reconvertească temporar producţia fabricii Tesla din Buffalo. În loc de panouri solare, aceasta ar putea produce ventilatoare pulmonare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici