Sondaj despre efectele Covid-19: Poliţiştii sunt epuizaţi, se simt discriminaţi şi vor să protesteze

  • Poliţiştii sunt epuizaţi, se simt discriminaţi în raport cu alte categorii profesionale, spun că nu au fost protejaţi de superiori şi se gândesc la proteste.
  • Sunt concluziile unui sondaj făcut în rândul poliţiştilor privitor la efectele epidemiei de Covid 19
  • La întrebări au răspuns mii de poliţişti
673 afișări
Imaginea articolului Sondaj despre efectele Covid-19: Poliţiştii sunt epuizaţi, se simt discriminaţi şi vor să protesteze

Sondaj despre efectele Covid: Poliţiştii sunt epuizaţi, se simt discriminaţi şi vor să protesteze

Sondajul a fost realizat de Sindicatul Europol prin mijloace electronice, utilizându-se o platformă de sondare. 4.837 de poliţişti din 31 de judeţe şi din Bucureşti au răspuns întrebărilor privitoare la efectele pe care epidemia de Covid 19 le-a produs asupra lor.

Conform rezultatelor, 94% din poliţişti consideră că fără implicarea lor în activităţile de combatere a epidemiei Guvernul nu va mai putea aplica măsurile de prevenire stabilite. De asemenea, 7 din 10 poliţişti sunt dispuşi să suspende activitatea, ca formă de protest, în cazul în care nu se va reveni asupra îngheţărilor salariale. Totodată, 8 din 10 poliţişti au răspuns că nu au fost luate măsuri suficiente sau chiar deloc, de către şefi, pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus în rândul personalului.

Nu în cele din urmă, 8 din 10 poliţişti resimt puternic efortul şi sunt mult mai epuizaţi ca urmare a activităţilor întreprinse pe durata epidemiei decât înainte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici