Sorana Cîrstea eliminată de la Australian Open, după un meci întrerupt din cauza ploii

Sorana Cîrstea este a treia jucătoare din România eliminată în primul tur la Australian Open, după ce aceasta a fost învinsă în trei seturi de Yulia Putintseva, din Kazakhstan. Anterior, tot în turul inaugural, Ana Bogdan şi Jaquelin Cristian au părăsit la rândul lor primul Grand Slam al anului.

259 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea eliminată de la Australian Open, după un meci întrerupt din cauza ploii

Sorana Cîrstea eliminată de la Australian Open, după un meci întrerupt din cauza ploii

Yulia Putintseva (47 WTA) s-a impus cu 2-6, 6-4, 6-3, la capătul unui meci ce a durat o oră şi 51 de minute, întrerupt aproape două ore şi jumătate din cauza unei furtuni.

În momentul în care partida a fost oprită, Cîrstea conducea cu 6-2, 2-1, după un prim set dominat de româncă, în care a câştigat toate game-urile pe serviciul adversarei.

La reluare, Cîrstea a avut două mingi de break, însă nu a reuşit să le valorifice, cedând apoi serviciul în game-ul imediat următor.

Putintseva a egalat la seturi, iar în decisiv, după 6 game-uri echilibrate, fără break, a profitat de câteva erori ale româncei şi a închis meciul câştigând 4 game-uri consecutive şi valorificând prima minge de meci.

În turul doi, Putintseva va juca în compania Karolinei Pliscova, favorita numărul 30 a competiţiei.

La Melbourne se mai află în competiţie Patricia Ţig, care joacă marţi împotriva chinezoaicei Shuai Zhang (22 WTA) şi Irina Begu, al cărei meci împotriva americancei Elizabeth Mandlik a fost amânat până miercuri din cauza condiţiilor meteo.

Pentru prezenţa în primul tur al competiţiei de la Melbourne, Sorana Cîrstea va fi recompensată cu 10 puncte WTA şi 73.313 dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici