Sorin Apostu (PDL) a câştigat alegerile pentru Primăria Cluj-Napoca - numărătoare paralelă

Candidatul PDL la Primăria Cluj-Napoca, Sorin Apostu, a câştigat alegerile cu peste 60 la sută din voturi, potrivit numărătorii paralele făcute de democrat-liberalii clujeni.

243 afișări
Imaginea articolului Sorin Apostu (PDL) a câştigat alegerile pentru Primăria Cluj-Napoca - numărătoare paralelă

Sorin Apostu (PDL) a câştigat alegerile pentru Primăria Cluj-Napoca - numărătoare paralelă

Anunţul a fost făcut de Sorin Apostu, care a declarat că dedică victoria tuturor clujenilor care s-au prezentat la vot, celor care l-au votat şi celor care nu l-au votat.

"De luni sunt primarul tuturor clujenilor şi victoria mă obligă să îmi continuu proiectele începute şi să încep altele noi", a susţinut Apostu.

Anunţul a fost însoţit de uralele şi aplauzele conducerii PDL Cluj şi ale zecilor de membrii şi simpazitanţi prezenţi la sediul partidului, care au scandat "Sorin Apostu", "Primarul" şi "PDL, PDL".

Numărătorile paralele făcute de PNL şi PSD Cluj confirmă rezultatele numărătorii PDL, respectiv că Sorin Apostu a câştigat din primul tur alegerile pentru Primăria Cluj-Napoca, pe locul al doilea fiind candidatul PNL, Marius Nicoară, iar pe al treilea cel al PSD, Teodor Pop Puşcaş.

Preşedintele PNL Cluj-Napoca, deputatul Horia Uioreanu, a declarat, duminică seară, că rezultatele obţinute de PNL în alegerile parţiale pentru Primărie sunt foarte bune, deşi candidatul liberal, Marius Nicoară, s-a clasat pe locul al doilea, cu 27 la sută din voturi.

"Rezultatele sunt foarte bune. Din păcate, programul electoral anticriză al candidatului nostru nu a prins la electorat. Suntem totuşi al doilea partid din municipiu", a spus Uioreanu, potrivit căruia numărătoarea paralelă a voturilor efectuată de liberalii clujeni a confirmat victoria lui Sorin Apostu.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al PSD Cluj, Mircea Jorj, a confirmat şi el că numărătoarea paralelă făcută la sediul partidului îl indică pe Sorin Apostu pe primul loc, urmat de candidatul PNL, Marius Nicoară, şi de cel al PSD, Teodor Pop Puşcaş.

Potrivit numărătorii paralele efectuate de PDL, Sorin Apostu a câştigat alegerile pentru Primăria Cluj-Napoca, cu 62-63 la sută din voturi. Apostu a declarat că a fost sunat de premierul Emil Boc, care l-a felicitat pentru victoria obţinută din primul tur al alegerilor parţiale şi i-a transmis ca de luni să se apuce de lucru.

Prezenţa la vot la alegerile de duminică pentru desemnarea succesorului lui Emil Boc la Primăria Cluj a fost de 29,94 la sută.

Sorin Apostu este membru PDL din anul 2000 şi a ocupat funcţia de director adjunct al Direcţiei Sanitar Veterinare (DSV) Cluj, cea de director tehnic în Primăria Cluj-Napoca şi apoi pe cea de viceprimar. În prezent, Apostu deţine funcţia de primar interimar.

Citeşte şi:

Nouă candidaţi s-au înscris în cursa pentru Primăria Cluj-Napoca

Clujul îşi alege noul primar

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici