Sorin Grindeanu este noul şef al ANCOM. Parlamentul l-a votat marţi în postul de preşedinte / Grindeanu: Contestaţia privind excluderea din PSD nu-şi mai are rostul; am dialog cu Dragnea

Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului a aprobat numirea fostului premier Sorin Grindeanu în postul de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Administrarea şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), cu 270 de voturi favorabile şi 117 împotrivă.

2429 afișări
Imaginea articolului Sorin Grindeanu este noul şef al ANCOM. Parlamentul l-a votat marţi în postul de preşedinte / Grindeanu: Contestaţia privind excluderea din PSD nu-şi mai are rostul; am dialog cu Dragnea

Sorin Grindeanu, votat de către Parlament în postul de preşedinte al ANCOM

Comisia economică, industrii şi servicii din Senat şi Comisia pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor din Camera Deputaţilor au adoptat, pe 24 octombrie, un raport favorabil privind nominalizarea fostului premier Sorin Grindeanu pentru funcţia de preşedinte al ANCOM.

La 20 octombrie 2017, Adrian Diţă şi-a prezentat demisia din funcţia de preşedinte ANCOM, iar grupurile parlamentare ale PSD au susţinut candidatura lui Sorin Grindeanu.

Grindeanu: Contestaţia privind excluderea din PSD nu-şi mai are rostul; am dialog cu Dragnea

Fostul premier Sorin Grindeanu a precizat, marţi, după ce a fost votat preşedinte ANCOM, întrebat despre contestaţia pe care a făcut-o la excluderea sa din PSD, că aceasta nu-şi mai are rostul, el menţionând că are un dialog cu liderul PSD, Liviu Dragnea.

Întrebat dacă şi-a retras contestaţia la excluderea din PSD, Grindeanu a răspuns: „Nu mai sunt (membru, n.r.), având în vedere că unul din criterii, dacă vrei să devii preşedinte ANCOM, e să nu faci parte dintr-un partid politic. În acest moment nu fac parte (din PSD, n.r.), fiind, aşa cum ştiţi, exclus. Sigur că am făcut acea contestaţie în vară, care nu-şi mai are rostul”.

El a menţionat că are un dialog cu liderul PSD Liviu Dragnea, iar ultima discuţie cu acesta a avut-o în urmă cu două săptămâni.

„Am avut o discuţie acum două săptămâni cu Liviu Dragnea. Am dialog, un dialog din punctul de vedere al Parlamentului şi sper eu ca preşedinte ANCOM. Nu e vorba de iertat Liviu Dragnea pe Sorin Grindeanu sau Sorin Grindeanu pe Liviu Dragnea, cred că nici nu interesează pe foarte multă lume, important e să funcţioneze instituţiile”, a spus Grindeanu, întrebat dacă s-a împăcat cu Dragnea.

Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului a aprobat, marţi, numirea fostului premier Sorin Grindeanu în postul de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Administrarea şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), cu 270 de voturi favorabile şi 117 împotrivă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici