Sorin Udrea, dispărut după condamnarea la 6 ani şi 8 luni de închisoare, a fost prins în Italia

Sorin Udrea, liderul unui grup infracţional organizat din Timişoara, care a dispărut după ce a fost condamnat la 6 ani şi 8 luni de închisoare, a fost prins, joi seara, în Italia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4105 afișări
Imaginea articolului Sorin Udrea, dispărut după condamnarea la 6 ani şi 8 luni de închisoare, a fost prins în Italia

Sorin Udrea, dispărut după condamnarea la 6 ani şi 8 luni de închisoare, a fost prins în Italia

Potrivit reprezentanţilor IPJ Timiş, Sorin Udrea, care era dat în urmărire internaţională de la sfârşitul săptămânii trecute după ce poliţiştii nu au reuşit să îl găsească pentru a pune în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 6 ani şi 8 luni, a fost găsit de autorităţile italiene şi se află în custodia lor.

Conform surselor citate, după îndeplinirea formalităţilor necesare, Sorin Udrea va fi predat autorităţilor române pentru ispăşirea pedepsei.

Joia trecută, pe numele lui Sorin Udrea a fost eliberat un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea după ce acesta a fost condamnat definitiv de magistraţii Curţii de Apel Timişoara la şase ani şi opt luni pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la contrabandă, complicitate la tâlhărie, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor în formă agravată.

De asemenea, în urmărire generală a fost dat şi Viorel Cosma, considerat locotenentul lui Udrea, care a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare pentru constituirea unui grup infracţional organizat, tâlhărie în formă calificată şi contrabandă. Acesta se află în continuare în libertate. Alţi trei membri ai grupării, care, săptămâna trecută, au primit condamnări definitive cuprinse între patru ani şi o lună şi cinci ani şi zece luni au ajuns în penitenciare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici