Soţul Ameliei Antoniu: Starea ei este bună acum, nu mai are febră

Amelia Antoniu se simte mai bine, nu mai are febră, continuă tratamentul cu antibiotice recomandate de medici pentru pneumonie, a declarat, duminică, Niculae Gamenţ-Antoniu, soţul prim-solistei Teatrului Naţional de Operetă.

26 afișări
Imaginea articolului Soţul Ameliei Antoniu: Starea ei este bună acum, nu mai are febră

Soţul Ameliei Antoniu: Starea ei este bună acum, nu mai are febră

"Acum se simte mai bine. Mănâncă şi nu mai are febră. Şi durerile de spate au cedat. Medici au spus că tratamentul în spital ar dura cinci -şase zile", a mai spus Niculae Gameţ.

Amelia Antoniu a fost internată, vineri dimineaţă, în Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Capitală, după ce artista a făcut febră 39 de grade şi acuza dureri de spate, de rinichi şi de plămâni.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici