Spaniolii caută din nou muncitori români. Vezi în ce domenii poţi să te angajezi

O companie de electronice care produce piese pentru sectorul auto a depus pe portalul european de joburi EURES o ofertă pentru 20 de ingineri cu experienţă pentru proiectarea şi producerea de piese în domeniul auto, potrivit Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă. În acelaşi timp, angajatorii spanioli au postat pe site-urile de recrutare oferte de joburi pentru români în agricultură, turism sau în IT.

542 afișări
Imaginea articolului Spaniolii caută din nou muncitori români. Vezi în ce domenii poţi să te angajezi

Spaniolii caută din nou muncitori români. Vezi în ce domenii poţi să te angajezi (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit ANOFM, o companie de electronice din Barcelona angajează 20 de ingineri IT pentru validare software şi hardware, pentru proiectare hardware, de calitate şi de software, cu o experienţă de 2-7 ani în producerea şi proiectarea de piese auto.

Cei care vor să se angajeze trebuie, de asemenea, să aibă studii superioare în inginerie electronică şi trebuie să vorbească fluent limba engleză.

Contractul este pe perioadă nedeterminată, iar salariul anual brut se încadrează între 24.000 şi 30.000 de euro.

Angajatorul mai oferă cazarea, masa şi cheltuielile de călătorie. Oferta este valabilă până pe 31 iulie.

Află în ce domenii mai sunt oferte de muncă în Spania pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici