Spartacus, bărbatul care a instigat la violenţă în ziua de Paşte a fost arestat preventiv

  • Vasile Badea, alias Spartacus, a fost arestat preventiv de judecătorii de la Sectorul 5 în dosarul violenţelor din cartierul bucureştean Rahova
  • Alături de el, alţi 4 bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru că au participat la violenţele din ziua de Paşte
  • În acelaşi timp, două femei care au fost reţinute iniţial pentru 24 de ore sunt sub control judiciar
5355 afișări
Imaginea articolului Spartacus, bărbatul care a instigat la violenţă în ziua de Paşte a fost arestat preventiv

Spartacus, bărbatul care a instigat la violenţă în ziua de Paşti, a fost arestat preventiv

Spartacus, una dintre persoanele care a participat la bătaia din cartierul bucureştean Rahova, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Alături de el, alte 4 persoane au fost arestate preventiv de judecătorii de la Sectorul 5 din Capitală.

În acelaşi timp, două femei care au fost reţinute pentru 24 de ore au fost plasate în control judiciar de către judecători.

Decizia a venit după ce mai multe persoane s-au luat la bătaie în plină stradă în cartierul Rahova chiar în ziua de Paşti şi a fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru ca acest conflict să fie aplanat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici