Nouă persoane au fost reţinute după bătaia din Rahova. VIDEO cu momentul în care poliţia intervine cu focuri de armă în aer: ”Criminalilor! Aşa, trage, tată!”

  • Poliţia a reţinut, până acum, nouă persoane care ar fi participat, noaptea trecută, la altercaţiile din sectorul 5, Bucureşti
  • Cele nouă persoane sunt acuzate de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice
16508 afișări
Imaginea articolului Nouă persoane au fost reţinute după bătaia din Rahova. VIDEO cu momentul în care poliţia intervine cu focuri de armă în aer: ”Criminalilor! Aşa, trage, tată!”

Nouă persoane au fost reţinute după bătaia din Rahova. Forţele de ordine au intervenit în forţă şi au tras focuri de armă în aer

Nouă persoane au fost reţinute, până acum, după bătaia de noaptea trecută din Sectorul 5 al Capitalei. Ele sunt acuzate de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, anunţă Poliţia Capitalei. 
 
Audierile încă sunt în desfăşurare, deci numărul reţinerilor ar putea creşte. Persoanele reţinute vor fi duse în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.
 
În noaptea de duminică spre luni, mai multe persoane s-au luat la bătaie. A fost nevoie de intervenţia jandarmilor ca acest conflict să ia sfârşit. Poliţiştii au tras mai multe focuri de avertisment.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici