Spitalele sunt şi un loc al faptelor bune: Un bătrân de 84 de ani, care nu avea 60 de lei pentru tratament, a primit ajutorul cadrelor medicale

  • Angajaţii Spitalului Judeţean Arad au ajutat un bătrân care nu avea suma de 60 de lei pentru a cumpăra un tratament.
  • Suma nu este mare, dar pacientul de la Ambulatoriul spitalului nu avea aceşti bani, ceea ce le-a impresionat pe cadrele medicale.
3796 afișări
Imaginea articolului Spitalele sunt şi un loc al faptelor bune: Un bătrân de 84 de ani, care nu avea 60 de lei pentru tratament, a primit ajutorul cadrelor medicale

Bătrânul de 84 de ani le-a impresionat pe cadrele medicale când le-a spus că nu are 60 de lei pentru a-şi cumpăra tratamentul indicat de medic. Angajaţii spitalului au decis să plătească medicamentele de care pacientul avea nevoie.

„Ne-a impresionat situaţia lui – avea nevoie de 60 de lei pentru a se trata. Nu este o sumă foarte mare dar dacă nu ai aceşti bani, din păcate nu te poţi trata. Nu am stat prea mult pe gânduri şi am pus mână de la mână până am strâns aceşti bani şi i-am plătit tratamentul. I-au dat lacrimile şi lui dar şi nouă”, au povestit, pe Facebook, asistentele medicale care se ocupă de triajul pacienţilor în ambulatoriu.

Bătrânul a povestit că până la 84 de ani nu a avut nevoie de medic şi de îngrijiri medicale. Acum, el s-a prezentat la consult de specialitate în ambulatoriul spitalului deoarece de câteva zile simţea dureri în zona abdomenului.

„Am 84 de ani dar nu m-a durut nimic până acum – nici capul, nici burta. Neavând probleme de sănătate nu am venit nici la doctor până acum. Dar acum a fost musai. Problema e că am doar 800 de lei pensie şi mai mult de jumătate din ea se duce pe cheltuieli de întreţinere. De câteva luni stau singur însă, ca să mai câştig un ban să mă pot descurca de la o lună la alta mai vin la piaţă să vând ouă. Acum am rămas fără bani şi nu ştiam cum să îmi plătesc tratamentul. Când au auzit aceste doamne drăguţe ce problemă am, au strâns repede banii şi mi-au cumpărat cele necesare. O să mă rog toată viaţa pentru ele şi pentru sănătatea lor, le mulţumesc din tot sufletul”, a povestit şi pacientul în vârstă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici