Stâlpi montaţi pentru indicatoare rutiere pe DN 29 Suceava - Botoşani, furaţi cu beton cu tot

Un număr de 13 stâlpi metalici care au fost montaţi pe marginea drumului DN 29 Suceava - Botoşani pentru ca ulterior să fie montate indicatoare rutiere la o interescţie din oraşul sucevean Salcea au fost furaţi, hoţii smulgându-i cu tot cu betonul turnat.

370 afișări
Imaginea articolului Stâlpi montaţi pentru indicatoare rutiere pe DN 29 Suceava - Botoşani, furaţi cu beton cu tot

Stâlpi montaţi pentru indicatoare rutiere pe DN 29 Suceava - Botoşani, furaţi cu beton cu tot (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit IJP Suceava, o firmă din judeţul Botoşani a sesizat că, în noaptea de joi spre vineri, au fost furaţi 13 stâlpi metalici pe care urmau să fie montate indicatoare rutiere, de pe aliniamentul DN 29 la intersecţia cu strada "La tei".

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că în ultima decadă a lunii octombrie au început lucrări la DN 29 Suceava - Botoşani prin amenajarea, în oraşul Salcea, a unei benzi de preselecţie a drumului spre localitatea Văratic, atât înainte, cât şi după intersecţia cu strada "La tei".

După construirea acestei benzi, în cursul zilei de joi, muncitori din cadrul firmei au montat 13 stâlpi de o parte şi de alta a DN 29, pe care urmau să fie fixate, vineri, indicatoarele rutiere.

Muncitorii au constatat însă că stâlpii montaţi au fost furaţi, fiind smulşi cu tot cu betonul turnat cu o zi în urmă.

Poliţiştii fac cercetări pentru identificarea hoţilor şi recuperarea prejudiciului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici