Stănculescu despre cazinou, cafea şi ţigări: E vorba de un simplu magazin de păcănele! E viaţa mea!

Victor Athanasie Stănculescu a fost deranjat, miercuri, de afirmaţiile că şi-ar fi petrecut timpul într-un cazinou deşi medicii i-au recomandat să nu facă efort, spunând că era vorba doar de "un simplu magazin de păcănele" şi că el decide dacă bea cafea sau fumează.

67 afișări
Imaginea articolului Stănculescu despre cazinou, cafea şi ţigări: E vorba de un simplu magazin de păcănele! E viaţa mea!

Victor Athanasie Stănculescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Stănculescu a participat, miercuri, la Curtea Militară de Apel Bucureşti, la procesul în care magistraţii militari trebuie să decidă dacă menţin hotărârea de liberare a sa provizorie pe o perioadă de un an sau dacă îl reîncarcerează în baza condamnării din dosarul revoluţiei de la Timişoara.

După terminarea procesului, fostul general a declarat că a făcut o plângere la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) în urmă cu trei luni, dar că nu vrea să facă nicio altă referire la acest document pe motiv că CEDO trebuie să-l soluţioneze mai întâi.

Întrebat în legătură cu filmarea care îl prezenta, în urmă cu câteva săptămâni, într-un cazinou din Capitală, Stănculescu a spus: "Nu era un cazinou. Ce cazinou? E vorba de un simplu magazin de păcănele".

Stănculescu a fost deranjat şi de întrebările privind modul în care "se împacă" problemele cardiace, invocate ca motiv de eliberare", cu fumatul şi consumul de cafea, el spunând sec: "E viaţa mea!".

Miercuri, magistraţii au luat în dezbatere recursul procurorilor militari împotriva deciziei Tribunalului Militar Teritorial Bucureşti prin care această instanţă a admis ca fostul general să fie lăsat provizoriu în libertate pentru un an pentru a se îngriji de problemele grave de sănătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici