Stănişoară spune că nu ştie despre reduceri de posturi în MApN

Ministrul Apărării, Mihai Stănişoară, a declarat, luni, întrebat despre reducerea a 380 de posturi de militari şi personal civil din MApN, că este o ştire despre care nu are "niciun fel de cunoştinţă" şi care nu este reală.

34 afișări
Imaginea articolului Stănişoară spune că nu ştie despre reduceri de posturi în MApN

Stănişoară spune că nu ştie despre reduceri de posturi în MApN (Imagine: Mediafax Foto)

"Este o ştire despre care nu am niciun fel de cunoştinţă. Nu ştiu de unde aţi luat-o, dar nu este reală", a spus ministrul Apărării, întrebat despre informarea Ministerului Apărării Naţionale, transmisă agenţiei MEDIAFAX, potrivit căreia personalul MApN va fi redus cu 380 de posturi de militari şi personal civil începând de la 30 martie.

La insistenţele presei, Stănişoară a repetat: "Nu ştiu, nu cunosc şi nu este reală (ştirea. n.r.)".

Personalul MApN va fi redus cu 380 de posturi de militari şi personal civil începând de la 30 martie, a informat, miercurea trecută, la solicitarea MEDIAFAX, Ministerul Apărării Naţionale.

Potrivit sursei citate, reducerea personalului Ministerului Apărării Naţionale se face conform hotărârilor CSAT şi Guvernului României, şi se va aplica începând de la 30 martie.

Reducerea de personal vizează aproximativ 380 de posturi de militari şi personal civil din structurile centrale ale ministerului.

CSAT a avizat, într-o şedinţă la 20 ianuarie, propunerea de reducere cu 20% a numărului posturilor din structurile centrale ale Ministerului Apărării.

Comunicatul difuzat la încheierea şedinţei CSAT de atunci menţionează că decizia a fost luată în contextul în care membrii Consiliului au discutat despre organigrama structurilor centrale ale Ministerului Apărării, precum şi despre numărul aferent de posturi.

"În cadrul şedinţei CSAT s-a discutat şi despre organigrama structurilor centrale ale Ministerului Apărării Naţionale, precum şi despre numărul aferent de posturi. În acest context, s-a avizat propunerea de reducere cu 20 la sută a numărului de posturi din structurile centrale ale ministerului", se arată în document.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici