Staţiunea Mamaia rămâne fără apă potabilă pentru o noapte

Staţiunea Mamaia va rămâne fără apă potabilă, într-o noapte din această săptămână, din cauza unor lucrări de deviere a conductei magistrale de alimentare, fiind afectate majoritate hotelurilor din zona centrală a staţiunii.

91 afișări
Imaginea articolului Staţiunea Mamaia rămâne fără apă potabilă pentru o noapte

Staţiunea Mamaia rămâne fără apă potabilă pentru o noapte (Imagine: Sorin Florea/ Mediafax Foto)

Reprezentanţii Regiei Judeţene de Apă (RAJA) Constanţa spun că furnizarea apei potabile va fi întreruptă miercuri spre joi, în noaptea de 29 spre 30 mai, în intervalul orar 23.00 - 07.00 şi vor fi afectate hotelurile Midia, Patria, Unirea, Iaki, Riviera, Mamaia, Metropol, Astoria, Richmond, Naţional, precum şi agenţii economici din zonă.

Întreruperea este cauzată de executarea unor lucrări de reabilitare şi deviere a conductei magistrale de alimentare cu apă, lucrări ce fac parte din Programul Operaţional Sectorial de Mediu.

"Ne cerem scuze faţă de abonaţii afectaţi de aceste lucrări şi îi asigurăm că SC RAJA SA Constanţa va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor şi reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt", se menţionează într-un comunicat de presă al regiei de apă.

Câteva mii de turişti se află în această perioadă la Mamaia, majoritatea dintre ei venind prin programul social "Litoralul pentru toţi", care are loc în perioada 6 mai - 15 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici