Statul Malawi, către Mike Tyson: „Vrei să fii ambasador al canabisului nostru?”

Naţiunea africană, pentru a compensa scăderea vânzărilor de tutun, i-a propus lui Iron Mike, activ în afacerile legale cu marijuana din SUA, s-o ajute: „Nu putem face asta singuri, în acest sector complex”.

719 afișări
Imaginea articolului Statul Malawi, către Mike Tyson: „Vrei să fii ambasador al canabisului nostru?”

Statul Malawi, către Mike Tyson: „Vrei să fii ambasador al canabisului nostru?”

Malawi, unde cultivarea şi comerţul cu canabis medicinal este legală, i-a cerut oficial lui Mike Tyson să devină ambasador al industriei locale, potrivit unui purtător de cuvânt al Ministerului Agriculturii.

„Malawi nu poate face asta singur în acest sector complex şi are nevoie de un partener. Aş dori să vă numesc, domnule Mike Tyson, ambasador al sectorului canabisului în Malawi”, a scris ministrul, într-o scrisoare către fostul campion mondial la categoria grea, pe 1 noiembrie. Nu se ştie dacă a primit răspuns la ofertă.

După o carieră tumultoasă în box, în mijlocul certurilor şi al arestărilor, Iron Mike a fost foarte activ în afacerea legală cu canabis, în ultimii ani. La sfârşitul lunii octombrie, revista americană Forbes a anunţat lansarea de către boxer a unei noi companii de comercializare a produselor de canabis în Statele Unite.

Malawi s-a alăturat listei ţărilor africane care permit utilizarea medicinală la începutul anului 2020, în special pentru a compensa scăderea producţiei de tutun.

Este permisă şi producţia şi vânzarea pentru fabricarea ţesăturilor şi frânghiilor. Descris uneori drept „aurul din Malawi”, canabisul a fost cultivat ilegal de ani de zile. Tyson, în ultimele zile, a revenit în lumina reflectoarelor pentru declaraţiile belicoase despre utilizarea veninului de broască râioasă Sonora pentru a se droga.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici