Sterilizare gratuită pentru câinii şi pisicile din Bucureşti care nu au pedigree, dar au stăpâni

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a votat, marţi, un proiect care presupune sterilizarea gratuită a 5.000 de câini şi 5.000 de pisici care nu sunt de rasă, dar care au stăpâni. Potrivit proiectului, valoarea unei intervenţii ajunge la 235 de lei pentru câini şi 150 de lei penstru pisici.

1379 afișări
Imaginea articolului Sterilizare gratuită pentru câinii şi pisicile din Bucureşti care nu au pedigree, dar au stăpâni

Sterilizare gratuită pentru câinii şi pisicile din Bucureşti care nu au pedigree, dar au stăpâni

CGMB a votat, ca şi anul trecut, un proiect care prevede sterilizare a 10.000 de animale, pisici şi câini, care au stăpâni, dar nu au pedigree.

Scopul acestui proiect este diminuarea abandonului în rândul acestor animale, care se înmulţesc necontrolat şi astfel stăpânii renunţă la ele, de cele mai multe ori lăsându-le pe stradă.

Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA) va organiza astfel procedura de achiziţie pentru aceste servicii.

Potrivit proiectului, vor fi sterilizaţi gratuit maximum 5.000 câini şi maximum 5.000 de pisici fără pedigree, cu deţinător, aflaţi în proprietatea persoanelor fizice, cetăţeni ai municipiului Bucureşti, urmând ca serviciile prestate să fie plătite de către ASPA.

Valoarea estimată a sterilizării câinilor este de 235 lei fără TVA/femelă şi 190 lei fără TVA/mascul, iar la pisici - 150 lei fără TVA/femelă şi 130 lei fără TVA/mascul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici