Strângere de fonduri pentru copiii care trăiesc în sărăcie extremă, iniţiată de europarlamentarul roman Damian Drăghici

"Din suflet pentru suflete" este proiectul social prin care de la începutul anului au fost distribuite 1.000 de pachete copiilor care locuiesc în condiţii inumane, în medii defavorizate, de extremă sărăcie.

530 afișări
Imaginea articolului Strângere de fonduri pentru copiii care trăiesc în sărăcie extremă, iniţiată de europarlamentarul roman Damian Drăghici

Strângere de fonduri pentru copiii care trăiesc în sărăcie extremă, iniţiată de europarlamentarul roman Damian Drăghici (Imagine: Radu Chindris / Mediafax Foto)

 ”Sunt extrem de fericit că am adus un zâmbet pe chipurile copiilor la care au ajuns pachetele. Din sufletul nostru pentru sufletele lor este un pas mic pentru a le face viaţa mai bună”, a afirmat iniţiatorul proiectului, europarlamentarul Damian Drăghici.

Campania de strângere de fonduri şi sprijin a acestui proiect a început în luna ianuarie a acestui an, în proiect alăturându-se Fundaţia Bright Light, trupa Damian & Brothers şi câteva dintre cele mai mari reţele de hypermarket din România.

Având în vedere importanţa campaniei, precum şi numărul neaşteptat de mare al persoanelor care au venit să dea o mână de ajutor, Damian Drăghici şi-a propus să crească numărul pachetelor la 10.000 până la sfârşitul acestui an.  ”Fiecare gest al nostru, făcut din bunătate şi cu inima deschisă, poate aduce speranţă şi credinţă într-un viitor mai bun. Mulţumesc tuturor celor care au ajutat si vor spijini şi mai departe această campanile făcută cu şi din suflet!”, a subliniat Damian Drăghici.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici