Stratul de zăpadă atinge aproape jumătate de metru în Masivul Parâng

Stratul de zăpadă atinge aproape jumătate de metru în Masivul Parâng, după ce în ultimele 24 de ore a nins abundent, temperaturile fiind şi ele foarte scăzute.

21 afișări
Imaginea articolului Stratul de zăpadă atinge aproape jumătate de metru în Masivul Parâng

Stratul de zăpadă atinge aproape jumătate de metru în Masivul Parâng

"Ninge abundent, iar stratul de zăpadă este de aproape 50 de centimetri. Sunt porţiuni unde zăpada este viscolită", a declarat, luni, Valentin Szabo, reprezentant al jandarmilor montani din Postul Parâng.

Potrivit sursei citate, temperaturile la munte sunt foarte scăzute, în cursul dimineţii de luni înregistrându-se minus cinci grade Celsius.

Şi în staţiunea Straja stratul de zăpadă depăşeşte 35 de centimetri, iar cabanierii susţin că dacă vremea se va răci şi va continua să ningă se va deschide sezonul de schi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici