Străzi inundate şi copaci căzuţi în urma unei furtuni care a afectat Capitala - VIDEO

Mai multe străzi din Capitală au fost inundate şi mai mulţi copaci au căzut pe străzi, marţi seară, în urma unei furtuni puternice.

167 afișări
Imaginea articolului Străzi inundate şi copaci căzuţi în urma unei furtuni care a afectat Capitala - VIDEO

Străzi inundate şi copaci căzuţi în urma unei furtuni care a afectat Capitala (Imagine: Attila Szavuj/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al societăţii Apa Nova, Epsică Chiru a declarat, marţi seară, pentru MEDIAFAX, că în jurul orei 21.20 existau aproape 20 de sesizări privind acumulările de apă pe străzi, din cauza vegetaţiei căzute pe gurile de canal.

"Avem echipe în teren care vor îndepărta vegetaţia căzută pe gurile de canal", a spus Epsică Chiru.

Purtătorul de cuvânt al RATB, Mircea Vlădărău, a declarat, marţi seară, pentru MEDIAFAX că sunt blocate troleibuzele liniilor 61 şi 62, în zona Leu, 86, 97, 65, în zona Pajura, 70, 79, 92, în zona Traian, din cauza vegetaţiei căzute pe reţeaua electrică.

De asemenea, tramvaiele liniei 5 sunt blocate în zona Băneasa, iar pe Şoseaua Alexandriei, circulaţia tramvaielor este blocată, din cauza crengilor de copaci căzute pe drum.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat că pe Bulevardul Pache Protopopescu a căzut un copac pe stradă, circulaţia fiind blocată.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, până la ora transmiterii acestei ştiri au fost sesizate 20 de cazuri de copaci căzuţi pe drum, pe maşinile parcate sau pe firele electrice.

Pe strada Herman Obert a căzut un copac peste o conductă de gaz, iar pe Şoseaua Mihai Bravu un copac a căzut peste două maşini parcate. Celelalte sesizări sunt pentru copaci căzuţi la intersecţia străzilor C.A. Rosetti cu Jean Louis Calderon, pe străzile Navigaţiei, Argentina, Istriei, Zablovschi.

În aceste zone au plecat deja echipaje de intervenţie de la ISU, care acţionează împreună cu lucrătorii de la ADP, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului, Cătălin Eftene.

Cele mai multe sesizări sunt în sectoarele 1 şi 2, doar în sectorul 4 fiind sesizat un singur caz de copac căzut.

Video Stirileprotv.ro

 

Şi pe Bulevardul Kiseleff sunt probleme de circulaţie, după ce mai multe crengi rupte de vijelie au căzut pe stradă.

La Dispeceratul de urgenţă al Primăriei Capitalei a fost primită o sesizare despre un copac căzut pe Bulevardul Aviatorilor, în faţa Ambasadei Chinei.

La numărul de urgenţă al municipalităţii (0800 800 882) au fost primite mai multe sesizări privind copaci căzuţi pe drum. Astfel, în sectorul 4, pe strada Tudor Gociu, un copac s-a rupt şi a spart geamul unor balcoane de la imobilele din zonă.

Alte sesizări sunt din sectorul 2, în zona Bulevardului Lacul Tei, unde un copac a căzut pe drum, iar în sectorul 1, pe Bulevardul Oaspeţilor, este pană de curent.

În sectorul 1, un stâlp a căzut pe un autobuz şi un copac a căzut pe o maşină

În sectorul 1, un stâlp a căzut pe un autobuz pe Bulevardul Expoziţiei, călătorii neputând ieşii pentru că s-au blocat uşile, iar în zona Casei Presei Libere un copac a căzut pe o maşină în care este o femeie, două ambulanţe fiind trimise în aceste zone, a declarat directorul Ambulanţei, Alis Grasu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici