„Străzi pentru comunitate”. Mai multe artere din Timişoara vor fi închise pentru maşini

  • Mai multe străzi din oraşul Timişoara vor fi închise pentru maşini, iar pe carosabil vor fi organizate activităţi pentru membrii comunităţii.
  • Proiectul lansat de Primărie se numeşte „Străzi pentru comunitate” şi se va desfăşura în weekend.
315 afișări
Imaginea articolului „Străzi pentru comunitate”. Mai multe artere din Timişoara vor fi închise pentru maşini

„Străzi pentru comunitate”. Mai multe artere din Timişoara vor fi închise pentru maşini

Principalele străzi din centrul oraşului Timişoara vor fi blocate pentru circulaţia auto sâmbătă şi duminică.

„În acest weekend vă invit să sărbătorim, pe câteva artere principale de circulaţie, două zile libere de maşini: Străzi pentru Comunitate. La plimbări cu prietenii, familia, animalele de companie şi bicicleta, la competiţii sportive, muzică, film, spectacole, conversaţie şi apropiere între noi, după anul greu de pandemie. Vă chem la bucurie şi joc, în loc de enervare în trafic şi poluare. Pentru două zile, se mută în stradă teatre de păpuşi, grădini, filme de cinema pentru copiii şi adulţii care vor să afle despre încălzirea globală, bistrouri şi cofetării, săli de fitness, asociaţii şi cluburi sportive, trupe locale de muzică, emisiunile pentru copii de la Radio Timişoara, expoziţii (şi cu vânzare) de materiale sportive şi de mijloace de transport alternative”, a anunţat, pe Facebook, primarul oraşului Timişoara, Dominic Fritz.

Potrivit primarului Fritz, în zonă va fi amenajat şi un centru de vaccinare anti-COVID 19.

„Dacă nu te-ai vaccinat încă împotriva Covid, vei avea ocazia să o faci pe drumul dintre un suc de fructe şi filmul Geostorm - Pericol global, care va rula sâmbătă, de la 21:00. Punctul de vaccinare este amplasat în centru, lângă Spitalul Militar”, a precizat Fritz.

Primarul a mai spus că evenimentul este „un preambul pentru viitorul Timişoarei” în condiţiile în care edilii lucrează „la o mai echitabilă împărţire a spaţiului public între participanţii la trafic”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici